Selamat Berjaya Haus Cosmetic

Selamat Berjaya Haus Cosmetic

Sejak dua menjak saya pregnant ni, memang saya tak amik service full consultation cust. Tapi untuk Haus Cosmetic ni, saya terpanggil untuk bersetuju memberi full consultation dari segi:

1. Formulation baru dan unik
2. Detail rnd yang sy involve
3. Konsep produk
4. Video marketing
5. Content marketing
6. Training pasal produk

Semua saya akan sediakan untuk team Haus Cosmetic bersiap sedia ke medan perang. Penat sebenarnya tapi sebab minat sy dalam dunia kosmetik ni mmg susah nak ckp la..malam2 bole bangun buat research on technology and how to implement it. Setahun sekali je la saya buat service full consultation ni.

Sekarang saya sedang buat rnd untuk 2 technology, satu untuk skincare dan satu lagi makeup. Dua2 ni xada di Malaysia lagi. Dan saya akan hantar dermatology test jugak. Kalau nak buat produk mana bole buat sebab dherb jadi kaya maka kita nak buat produk. Buat produk biarlah sebab kita clear dgn objektive biz kita sendiri dengan identiti kita sendiri.

Sama macam Gim Cosmetic, kami ada identiti kami sendiri. Kami nak jadi kilang kosmetik yang halal, formula kualiti international, formula yang unik dan treatment yang tinggi. Harga jatuh tempat kedua. Kalau anda seorang owner produk yang mencari kriteria di atas, bole la fikir fikirkan Gim Cosmetic.. hehehhe….

Owner haus cosmetic ni fara halim dan hartini muridan

#SelamatBerjayaHausCosmetic
#KilangHalal100PeratusMuslim #GIMCosmetic

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *