Selamat Datang Ke GIM Cosmetics

Visi kami

Menjadi pengilang kosmetik pilihan yang paling diyakini pelanggan.

Nilai Teras

Genuine – Inventive – Mastery – Tulen – Inventif – Penguasaan

Misi kami

Kami adalah satu-satunya kilang pembuatan kosmetik di Malaysia yang diasaskan dan dioperasikan oleh 100% muslim bumiputera. GIM Cosmetics telah mendapat perakuan GMP oleh KKM serta perkilangan HALAL oleh JAKIM.
DIRECTOR

Ketua Pengarah GIM Cosmetics

Norazimah Binti Abd Jalil

PENGARAH KAJIAN DAN PEMBANGUNAN
Puan Norazimah Abd Jalil lebih dikenali sebagai Puan Eiyma Jalil adalah pengasas syarikat GIM Cosmetics sejak tahun 2012. Dengan pengalaman 8 tahun sebagai jurusolek dan kecintaan yang mendalam terhadap bidang kecantikan, beliau telah memilih untuk meninggalkan kerjaya auditor perbankan untuk mengasaskan sebuah kilang pembuatan kosmetik HALAL dengan formulasi yang berkualiti tinggi kepada pengguna.

Azizi Bin Mohd

PENGARAH PEMBANGUNAN PERNIAGAAN
Tuan Azizi bin Mohd lebih dikenali sebagai Tuan Azizi adalah tulang belakang merangkap pengasas bersama syarikat GIM Cosmetics sejak tahun 2012. Memiliki pengalaman yang luas dalam bidang pembangunan perniagaan menjadikan beliau seorang yang tepat bagi perkongsian ilmu pemasaran produk serta strategi pembangunan perniagaan khususnya buat para pengasas yang baru bermula.
KEJAYAAN

Pencapaian

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores
TEKNOLOGI

Kemampuan Dalam Menggunakan Teknologi

GIM Cosmetics memiliki hubungan baik bersama pasukan saintis luar negara seperti Itali, Perancis, Switzerland, Taiwan, Korea dan banyak lagi.
  • SKIN MICROBIOME
  • BROWN ALGAE
  • BLOOD ORANGE
  • 72 HOURS HYDRATION
  • EPIGENETIC

SKIN MICROBIOME TECHNOLOGY
MACLURA COCHINCHINENSIS LEAF PRENYL FLAVONOIDS

Teknologi Skin Microbiome adalah hasil penyelidikan pakar saintis dari Switzerland menggunakan bahan berasaskan tumbuhan. Fokus utama adalah bagi kesihatan kulit melalui keseimbangan hidupan mikrobiom di permukaan kulit. Teknologi ini telah memenangi anugerah Best Ingredients Award dan Natural Products pada tahun 2018.

HYDROLYSED FUCOIDAN

Teknologi Brown Algae adalah hasil penyelidikan pasukan saintis dari Perancis menggunakan sumber semulajadi yang terpelihara. Fokus utama adalah kulit awet muda tanpa tanda penuaan seperti garis halus dan kedutan. Teknologi ini telah memenangi anugerah Green Ingredient Award pada dan pengiktirafan 100% dari sumber semulajadi pada tahun 2018.

BLOOD ORANGE FRUIT EXTRACT, BLACK RICE VENUS EXTRACT, CAPPARIS SPINOSA FRUIT EXTRACT, OLIVE LEAF EXTRACT

Teknologi Blood Orange adalah hasil penyelidikan pakar saintis dari Itali menggunakan sumber tumbuhan semulajadi yang digabung bersama buah Blood Orange. Fokus utama adalah kepada pencerahan tona kulit serta hiperpigmentasi secara selamat. Teknologi ini telah mendapat pengiktirafan bahan mentah organik dan semulajadi.SACCHARIDE ISOMERATE

Teknologi 72 Jam Hidrasi dari sumber semulajadi iaitu komposisi bertih jagung. Hasil penyelidikan telah membuktikan ia mampu memberikan kesan penghidratan yang mendalam kepada kulit sehingga 72 jam.

AZELAMIDOPROPYL DIMETHYL AMINE

Teknologi Epigenetik adalah hasil penyelidikan pakar saintis dari Taiwan yang memfokuskan kepada pemulihan sistem pertahanan kulit atau lebih dikenali sebagai skin barrier. Ia melatih kulit menjadi lebih kuat untuk melawan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, mahupun tanda penuaan bagi mengekalkan kulit yang sihat.

BERMULA RM1.90* HARI INI, KEMBANGKAN BISNES KE PERSADA DUNIA

*Tertakluk pakej produk pilihan